Heb je een plan, een doel dat je dolgraag wil realiseren? Of weet je net niet waar je eigenlijk naartoe wil? Als coach zoek ik graag met je uit wat je in jouw diepste binnenste werkelijk verwezenlijkt wil zien.

Zo kan ik je helpen met korte-termijn-doelen zoals bv. het trainen van vaardigheden die je sociale leven en werk vergemakkelijken. Ik ben onderlegd in thema's als assertiviteit, spreken in het openbaar, podiumprésence, het voorbereiden van audities of belangrijke sollicitatiegesprekken, effectiever leren communiceren (lastige boodschappen brengen, omgaan met agressie, enz.)

Maar coaching kan ook ruimer ingezet worden. Misschien ben je wel klaar om van carrière te switchen, of wil je je eigen zaak opstarten, een boek schrijven, gaan werken en wonen in het buitenland, of...

Als coach bied ik ondersteuning 'op maat'. Eenmaal scherp gesteld is wat je wil bereiken, kijken we naar het hoe, wat, waar en wanneer zodat je efficiënt en op je eigen, unieke wijze vorm kunt geven aan je dromen opdat ze werkelijkheid worden.

De tarieven:

- 60 euro / uur voor individuele therapie / coaching

- 75 euro / uur voor koppeltherapie / gezinstherapie

- 105 euro / anderhalf uur voor koppeltherapie / gezinstherapie